top of page

Chrißt’ll Scholiers

Mijn naam is Chrißt'll.  Sinds 2016 gebruik ik EMDR als één van de methodieken binnen (psycho)therapie trajecten van mijn cliënten en ik word nog elke dag meer overtuigd van het feit dat psycho-traumata via het lichaam, gevoel en onbewuste moeten benaderd worden dan wel via klassieke gesprekstherapie.

 

Mijn cliënten,- met heel verschillende achtergronden en elk van hen met een uniek verhaal ,-  (Single event trauma, Structureel Trauma, Moeilijke jeugd, ADHD, Persoonlijkheid,… ) leren mij telkens weer dat elk therapie traject heel uniek is, en dat ook E.M.D.R. telkens weer op maat van de cliënt dient ingezet te worden. Dit is ook de reden dat ik tijdens de laatste jaren de toepassing van het E.M.D.R. proces verrijk met andere bestaande therapiemethodieken zodat ze samen, zonder afbreuk te doen aan het EMDR proces zelf,-  binnen het verwerkingsproces kunnen worden aangewend.

 

Mijn stijl is open, duidelijk, zorgzaam, gedreven, vrij van disciplinerend waardeoordeel en zorg in de eerste plaats voor een veilig therapieklimaat waarin jouw verhaal veilig kan worden verteld, gevoeld en verwerkt kan worden.

 

Binnen de psychologie heb ik een boontje voor de “Jungiaanse Psychologie” en “Transactionele Analyse” dewelke,- naast E.M.D.R.,- ook voor mijn groeiproces van nut zijn geweest (en nog steeds zijn). Dit is dan ook de reden dat ik ook accenten vanuit de “Jungiaanse Psychologie” en “Transactionele analyse” gebruik binnen het psychotherapie trajecten met de cliënt. Daarnaast ben in Co-docent en (groep) supervisor van de opleiding “EMDR in Therapie en Coaching” i.s.m. EMDR Centre London en PsyCon-NPC.

+32 486 25 97 27

Chrißt’ll Scholiers

Goorboslei 8 Pand 12

2860 Sint Katelijne Waver

bottom of page