top of page

Reinout Baeckelmans

Zou een goede babbel wel deugd kunnen doen? Dan ben je hier aan het goede adres bij een discrete en begripvolle psychotherapeut en coach.Ik ben Reinout Baeckelmans, therapeut en coach; gewichtige woorden om te zeggen dat ik vooral bezig wil zijn met het welzijn van mensen. Of dat nu gaat over assertiviteit, zelfvertrouwen, veiligheid, stress, creativiteit of persoonlijke ontwikkeling,... de mens met al z’n bezorgdheden en kwetsbaarheden staat bij mij centraal.


Je bent met een reden op deze site terecht gekomen, een reden die ik nog niet ken. Maar ik wil je helpen door naar je te luisteren. Om via een goed gesprek te zoeken naar antwoorden op jouw vragen en om van daar uit een zinvolle begeleiding te beginnen. Alles begint met een goed gesprek.


In het hedendaagse leven, is stress onvermijdelijk. En iets waar je op een bepaald moment in je leven mee moet leren omgaan. Iedereen heeft wel eens last van stress, van te weinig fut of teveel boosheid in het leven. Iedereen heeft wel eens een mindere dag. En daarbij kan ik je helpen. Je hoeft het allemaal niet alleen te doen.Iedereen heeft -al dan niet verborgen- troeven en talenten. Mijn doel is die te herkennen, erkennen, aan te spreken en verder te helpen ontwikkelen. Ik heb gemerkt dat dat lukt door mensen terug bewust te laten denken, voelen en doen.Mijn achtergrond en opleiding situeren zich in psychotherapie, hypnotherapie, Da Silva alfatraining en transformatie coaching. Ik verdiepte mezelf in persoonlijke ontwikkeling, personal branding, integratieve psychologie en EMDR. In 2013 vervolmaakte ik me verder tot psychotherapeut. In 2014 kwam daar kind en jeugd psychotherapie bij.


0479 41 99 59

Reinout Baeckelmans

Pannenhuisstraat 7

2222 Itegem

bottom of page